Gemex logo
Gemex navigaatio etuosaGemex navigaatio etusivuGemex navigaatio tuotteetGemex navigaatio yritysGemex navigaatio laatutietoGemex navigaatio yhteystiedotGemex navigaatio loppuosa
     
 

Missä laatu on niin tärkeä kuin timantissa?

Suomalaisella kultasepäntaidolla, asiantuntevalla sekä yksilöllisellä suunnittelulla ja oman jalokivilaboratorion valikoimista timanteista syntyy ainutkertainen koru. Koruihimme hyväksytään ainoastaan korkealuokkaiset timantit, platina ja 18 karaatin kulta, jossa ei ole lainkaan allergisoivaa nikkeliä.

Timantti on kauneuden ja ikuisuuden symboli. Vain harvat ostavat sen useammin kuin kerran elämässään, siksi timantin laadusta ei kannata tinkiä. Gemexin koruja seuraa takuutodistus. Vuoden sormus on aina asiakkaiden malttamattomasti odottama uutuus. Kun tiedät, että Sinä olet ansainnut timantin, tule valitsemaan omasi Gemexin kokoelmista. Voit luottaa täydellisesti asiantuntijaamme. Käänny valtuutetun Gemex- myyjän puoleen ja saat täyden vastineen rahalle. Teet samalla hyvän sijoituksen.

 

PTN:n vakiohionta - normslipning enligt SCAN.D.N


Karaattipaino

Timantin paino mitataan karaateissa (1ka 0,2 gr). Paino on tärkeä tekijä arvoa määriteltäessä, mutta ei ainoa. Yhtä suuret timantit voivat muista laatutekijöistä riippuen olla hyvinkin eriarvoisia. Korkealaatuisia timantteja on kaiken kokoisia.

Paino

Pyöreiden briljanttihiontaisten timanttien likimääräiset painot halkaisijamitan perusteella.

Väri ja puhtaus

PTN:n väriasteikko - SCAN.D.N. färgskala

PTN:n puhtausasteikko - SCAN.D.N. klarhetsskala

Tarkempi aste, 1, 2 tai 3, määräytyy sulkeuman sijainnin ja havaittavuuden perusteella.

 

 

 


 

  ©Copyright Gemex Oy - Kaikki kopiointi ja kuvien käyttö kielletty